Nieuwe bouwpartners VMBO locatie

Foto: © Sfeerimpressie via Gemeente Peel en Maas.

HVG Real Estate gaat de patio- en starterswoningen realiseren en Hebru gaat de praktijklokalen verbouwen tot 13 loftwoningen voor de verhuur.

Op de VMBO-locatie komen huurwoningen van Wonen Limburg en staat woonzorgcomplex Het Poelsplein inmiddels in de startblokken. Voor het realiseren van de overige woningen op de VMBO-locatie heeft de gemeente tijdens de zomerperiode een ‘offerte-uitvraag’ gedaan.

Voorlopige winnaar

Alle inzendingen zijn beoordeeld. Daaruit is HVG Real Estate als partij naar voren gekomen die de patio- en starterswoningen mag realiseren en Hebru gaat de praktijklokalen verbouwen tot 13 sfeervolle loftwoningen voor de verhuur.

Beoordeling

Aan de voorkant hebben we helder gecommuniceerd wat wij verwachten van onze bouwpartners en op welke onderdelen de offertes beoordeeld zouden worden. Voorbeelden hiervan zijn planning, betaalbaarheid en geschiktheid voor de doelgroep. We zijn aangenaam verrast door de brede interesse en de kwaliteit van de ingestuurde offertes. Uiteindelijk hebben we per onderdeel een voorlopige winnaar geselecteerd.

Formeel gezien moeten de ingestuurde offertes nog verankerd worden in een koopovereenkomst. Pas wanneer deze overeenkomsten getekend zijn, is daadwerkelijk definitief dat en wat partijen gaan realiseren. We hebben er vertrouwen in dat de plannen tot uitvoer gebracht worden.

Meer informatie

Op deze website lees je meer informatie over de herontwikkeling van de VMBO-locatie in Panningen

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen