Uitslag fotowedstrijd gemeentegids 2019

Foto: Jan Schaareman uit Egchel.

Voor de fotowedstrijd waarbij de winnende foto plek krijgt in de gemeentegids 2019 heeft de gemeente een record aantal foto’s ontvangen. Hier zijn 3 winnaars uitgekomen.

Peel en Maas heeft de afgelopen maanden massaal de fotocamera in de hand genomen. Op de oproep om fotomateriaal voor gemeentegids 2019  in te zenden heeft de gemeente een record aantal foto’s ontvangen.

De winnaars
De 1e prijs is gewonnen door Jan Schaareman uit Egchel. Deze foto heeft plek gekregen op de kaft van de gemeentegids.
Een foto van de belevingstuin in Egchel voor de school, waar oud en jong elkaar ontmoeten. Op deze foto zijn kinderen van het Integraal KindCentrum De Kemp plantjes aan het planten samen met vrijwilliger Piet Delissen. Een voorbeeld van Beleef Peel en Maas samen.

Winnaar fotowedstrijd 2018 Jan Schaareman uit Egchel: belevingstuin in Egchel voor de school

De 2de prijs is gewonnen door Annemie de Wijk uit Helden. Met deze prachtige foto van de zonsondergang over de aspergebedden van de Zandberg in Helden laat zij zien dat in de gemeente Peel en Maas veel mooie plekjes te ontdekken zijn. Peel en Maas, de grootste aspergegemeente van Nederland.

2e Prijs fotowedstrijd voor Annemie de Wijk uit Helden: Zonsondergang over de aspergebedden

De 3de prijs gaat naar Amabile Lena uit Baarlo met een foto van het Internationaal Beeldhouwsymposium ‘Baarlo Steengoed’ dat van  9 tot en met 30 juni 2018 werd gehouden en waar zes beeldhouwers bij kasteel d’Erp ieder een grote natuursteen bewerkte tot een mooie ‘sculptuur’. U ziet hier beeldhouwer Hiroyuki Asano uit Tokyo aan het werk. De beeldhouwwerken worden in 2019, ter gelegenheid van het 800-jarig bestaan van Baarlo, aangeboden aan de Baarlose gemeenschap.

3e Prijs fotowedstrijd 2018 voor Amabile Lena uit Baarlo: foto van internationaal beeldhouwsymposium Baarlo Steengoed

Inzendingen
De jury is blij met de hoge kwaliteit van de foto’s en wil ze zo breed mogelijk gaan inzetten bij activiteiten en presentaties in de gemeente Peel en Maas. Het zou dus zomaar kunnen dat uw ingezonden foto in 2018 de revue zal passeren in ons beeldmateriaal. Mocht u geen prijs hebben gewonnen, laat u dan vooral niet ontmoedigen en blijf doorgaan met het maken en inzenden van foto’s over onze mooie gemeente en haar inwoners.

Wij danken iedereen, winnaar of niet, voor het inzenden van de foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen