Dameskledingzaak TARA Panningen opent haar deuren

Foto: TARA - Via Facebook.

Dameskledingzaak TARA Panningen opent vrijdag haar deuren in het centrum. TARA Panningen vestigt zich aan de Raadhuisstraat 86.

TARA Panningen biedt een kledingassortiment met een mix van Nederlandse en Scandinavische merken. InWear, Dante 6 en Selected Femme zijn enkele merken die een beeld geven bij de collectie. Met de opening van TARA Panningen wordt de droom van de 24-jarige Tara Diterwich werkelijkheid.

TARA Panningen
Tara Diterwich is onlangs 24 geworden. Afgelopen jaar is ze afgestudeerd aan de TMO Fashion Business School in Doorn en daarna is ze begonnen met haar toekomstplannen. “Een dameskledingzaak starten is iets waar ik altijd al van droomde, maar waarvan ik nooit had verwacht dat het al zo snel werkelijkheid zou worden. “

Kledingassortiment bij TARA
TARA Panningen biedt een prachtig kledingassortiment met een Scandinavische touch. Een mooie mix van bekende en minder bekende merken, zoals InWear, Selected Femme en Dante 6. Eigenzinnig, verrassend, stijlvol, maar toch stoer.
“Het mooiste van dit avontuur is misschien nog wel dat mijn moeder me komt ondersteunen in de winkel. Met het merkenpakket dat we samen bij elkaar hebben gezocht worden zowel vrouwen van mijn moeders leeftijd, als van mijn eigen leeftijd aangesproken.
Wat ik erg belangrijk vind is een persoonlijke benadering naar de klant toe”.

Een vrouw zien stralen door het dragen van de juiste outfit, is het mooiste wat er is!

TARA Online
Op het moment zal de kleding alleen via de winkel verkrijgbaar zijn.  Mensen kunnen zich via social media oriënteren en laten inspireren. Meer over TARA vind je online: www.tarapanningen.nl (Binnenkort te bezoeken)

TARA Panningen zal vrijdag 23 maart haar deuren openen op de Raadhuisstraat 86.

Openingstijden
Dinsdag 10.00-18.00
Woensdag 10.00-18.00
Donderdag 10.00-18.00
Vrijdag 10.00-21.00
Zaterdag 10.00-17.00

Ik kijk ernaar uit iedereen te leren kennen en mogen verwelkomen in mijn winkel!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen