Vacature: Crop Care Employee bij Bejo Benelux in Kessel

Foto: © Bejo.

KESSEL – Bejo is een internationaal opererend Nederlands familiebedrijf, gespecialiseerd in veredeling, productie en verkoop van groentezaden. Kwaliteit van de producten staat hoog in het vaandel. Met zeer gemotiveerd en betrokken personeel wordt wereldwijd gewerkt aan de verdere groei van het innovatieve bedrijf.

De mensen van de afdeling Trial Grounds & Seed Production Netherlands zijn verantwoordelijk voor het zaaien, planten en verzorgen van de proeven ten behoeve van onder andere de afdelingen Veredeling en Zaadproductie. Door de groei van Bejo is op de moderne Research locatie in Kessel een vacature ontstaan voor een

Crop Care Employee
(38 uur per week)

Functie-inhoud
Als Crop Care Employee is geen dag hetzelfde. Je werkt voor het grootste gedeelte ter ondersteuning van de afdeling veredeling in kassen en zo nodig verricht je werkzaamheden in de zaadproductie kassen en op de proefvelden. Verder ondersteun je bij het oogsten en de verwerking van de zaden. Je werkt in een klein enthousiast team en hebt daarnaast ook contact met collega’s van de veredelingsafdelingen. Verder ben je proactief en je denkt mee over innovatie en verbeteringen om samen tot de realisatie van de afdelingsdoelstellingen te komen en bij te dragen aan de verdere professionalisering van jouw afdeling.

Functie-eisen

  • Affiniteit met de agrarische sector
  • Nauwkeurig, flexibel, praktisch en communicatief vaardig
  • Zowel zelfstandig als in teamverband goed kunnen werken
  • Rijbewijs B

Aanbod

  • Een informeel familiebedrijf waar iedereen voor elkaar klaarstaat
  • Veel zelfstandigheid en waardering voor eigen initiatief
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Voldoende mogelijkheden om jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk te blijven ontwikkelen
  • Naast de cao voor de Tuinzaadbranche nog vele extra’s

Informatie
Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Jan Kempen, Trial Grounds & Seed Production Team Leader, 06-22.78.58.43. Op de sites werkenbijbejo.nl en bejo.nl vind je meer informatie over het bedrijf en de collega’s.

Solliciteren
Ben je enthousiast? Upload dan je brief en cv t.a.v. Annemarie Broersen, HR Advisor, via de button ‘solliciteer direct!’ op de website werkenbijbejo.nl.

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen