Onderneemsters uit Peel en Maas richten zich op groei; Vonk Werving en Selectie zijn de groeimakers

Foto: © Pixabay.

Advertentie – Zoals in de rest van Nederland, staat de arbeidsmarkt in de Noord-Limburgse regio onder druk. Bedrijven kunnen maar moeilijk aan goed personeel komen. Dat kan tot gevolg hebben dat de groeiambities van deze bedrijven onder druk komen te staan. Onderneemsters Marjo Nijssen en Connie Wijnands uit Peel en Maas willen daar verandering in brengen. Sinds begin dit jaar werken beide recruiters samen onder de naam Vonk Werving en Selectie. Hun werkwijze is uniek. Ze werken vanuit de visie dat Vonk zowel voor de opdrachtgever als de kandidaat groei wil realiseren.

Met de visie ‘de groeimakers’ presenteert Vonk Werving en Selectie zich op de markt. “Bedrijven kunnen veelal alleen de groeiambities waarmaken door het aantrekken van het juiste personeel”, aldus Connie Wijnands van Vonk. “Daarnaast willen we kandidaten ook op persoonlijk vlak laten groeien door coaching en begeleiding tijdens de sollicitatieprocedure”.

De persoon achter de CV
De intakegesprekken met kandidaten verlopen bij Vonk op een andere manier. “De kandidaten die bij ons op gesprek komen, stellen we andere vragen dan wat ze doorgaans gewend zijn. Wij willen de persoon achter het CV goed leren kennen en er zo achter komen wat hun drijfveren richting de toekomst zijn”, zegt Marjo Nijssen van Vonk. “Mijn jarenlange ervaring als persoonlijk coach helpt mij tot de essentie van iemand zijn of haar persoonlijkheid te komen zodat we veel beter kunnen beoordelen welke kandidaat bij welke vacature past.”

Regionale kennis
Marjo Nijssen en Connie Wijnands hebben beiden jarenlang ervaring in werving en selectie in de regio Noord-Limburg. Ze kennen veel bedrijven vanuit deze historie vaak al goed. Door zich verder te verdiepen in de opdrachtgever, is Vonk Werving en Selectie in staat om beter in te schatten welke kandidaat bij welke organisatie past.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen