Onder begeleiding haal je de beste afslankresultaten en blijf je beter op gewicht!

Foto:

[ADVERTORIAL] Nu carnaval voorbij is en de vakanties nog even op zich laten wachten, is hét perfecte moment aangebroken om aan je kilo’s en je zomerfitheid te werken!

Denk je dat afvallen met een gewichtscoach zweverig is? Absoluut niet! Het is juist enorm doelgericht en effectief. Misschien heb je al talloze pogingen gedaan om gewicht te verliezen en ben je door het eenzame geploeter de moed verloren. Maar er zijn wellicht allerlei factoren achter je eetgedrag die je in je eentje niet meer zo scherp ziet. Het mooie is dat je het niet alleen hoeft te doen. Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden.

Nu is het tijd om samen een plan te maken om jouw doelen te bereiken. Met een eetschema dat bij jouw leefstijl past wordt het gemakkelijker om vol te houden. Het plan omvat een combinatie van gezonde voeding met maaltijdvervangers, waardoor je alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt en het ook nog een super praktisch is. Tijdens onze sessies bespreken we hoe we de oorzaken van de ongewenste kilo’s kunnen aanpakken, zodat je niet steeds in dezelfde valkuil stapt. Je ontvangt handige tips en heerlijke gezonde recepten. We houden je resultaten goed in de gaten en passen het plan aan indien nodig. Ga voor een nieuwe, nog betere versie van jezelf, met een gezond gewicht voor nu en later.

Wil jij ervaren wat coaching op het gebied van eetgedrag voor jou kan beteken en wil je blijvend gewicht verliezen? Maak dan snel een afspraak.
Voor meer informatie om een afspraak te maken, ga naar www.1op1dieetpeelenmaas.nl of bel 06-37317973

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen