Nieuwe wethouders Peel en Maas benoemd

Raadvergadering afscheid en installatie wethouders
Raadvergadering afscheid en installatie wethouders
Foto: © Stefan Koopmans.

In een buitengewone raadsvergadering op dinsdag 31 mei 2022 zijn de wethouders Erik Nijssen (Lokaal Peel en Maas), Rob Wanten (CDA), Anget Mestrom (Lokaal Peel en Maas) en Machteld Beukema (D66) benoemd. Samen met burgemeester Wilma Delissen-van Tongerlo vormen zij het college in de periode 2022-2026.

Erik Nijssen en Machteld Beukema zijn nieuwe gezichten in het college, Rob Wanten en Anget Mestrom waren ook wethouder in de vorige collegeperiode. Woensdag 1 juni 2022 is de eerste werkdag van de nieuwe wethouders. In de dagen daarna gaat het nieuwe college de gemeente in om kennis te maken en in gesprek te gaan met inwoners, ondernemers en initiatiefnemers.

Tijdens de raadsvergadering werd er ook afscheid genomen van Paul Sanders (VVD) en John Timmermans (CDA), die stoppen als wethouder, en van Wim Hermans (CDA), die in de zomer van 2021 is gestopt als wethouder.

Benoeming wethouders tijdens raadsvergaedering 31 mei 2022
Bron: Stefan Koopmans

Op de foto van links naar rechts: wethouder Rob Wanten, wethouder Machteld Beukema, wethouder Anget Mestrom, wethouder Erik Nijssen, burgemeester Wilma Delissen – van Tongerlo.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen