112

[UPDATE] Auto op de kop in de sloot na aanrijding

Foto: Keistadnieuws.

MAASBREE, BREETSE PEELWEG – Donderdagmiddag omstreeks 13:15 uur kregen de hulpdiensten een melding van een aanrijding letsel op de Breetse Peelweg in Maasbree.

Op de kruising met de Zevenumsedijk is een aanrijding gebeurd tussen twee personenauto’s. Een personenauto is na de aanrijding op zijn kop in de sloot beland, de stand van het water in de sloot was laag. De bestuurder van deze auto is door de brandweer uit het voertuig bevrijd. Zover bekend zijn er zeker twee personen gewond afgevoerd naar het ziekenhuis, een opgeroepen traumahelikopter bleek niet nodig en kon rechtsomkeer maken.

Vanwege het ongeluk is de kruising afgesloten. Vermoedelijk is een voorrangsfout de oorzaak van het ongeluk. Een berger zal de voertuigen afslepen.

 

 

Reacties

Cookieinstellingen