112

Flinke schade Huis van de Gemeente door opblazen prullenbak

Foto: © Gemeente Peel en Maas.

Vandalen hebben maandagavond 8 november 2021 rond 20.45 uur met zwaar vuurwerk of een ander projectiel een prullenbak opgeblazen in het park bij het Huis van de Gemeente.

Door rondvliegend metaal is een flinke schade aan het Huis van de Gemeente ontstaan.

Burgemeester Wilma Delissen-van Tongerlo: “Ik moet er niet aan denken wat er was gebeurd als hier op dat moment iemand voorbij liep. We kunnen dit niet tolereren! Er is aangifte gedaan bij de politie en zij nemen dit verder in onderzoek. Heb je iets verdachts gezien of weet je wie hier achter zit? Meld dit dan bij de politie op 0900 8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000. Bel deze nummers ook als je op andere plekken vuurwerkoverlast of vernieling ziet.”

Reacties

Cookieinstellingen