112

Afvaldumping in gemeente Peel en Maas

Foto: Gemeente Peel en Maas.

In het weekend van 9 en 10 oktober 2021 is aan de Bosweg in Koningslust afval gedumpt dat vermoedelijk afkomstig is van een hennepkwekerij. Ook in de Heldense Bossen was het raak. Daar zijn een berg autobanden gevonden.  De gemeente heeft de rommel opgeruimd.

Afvaldumping melden
Het dumpen van afval is slecht voor de natuur en het milieu en het opruimen kost de samenleving veel geld. Komt u ergens gedumpt afval tegen? Maak dan online een melding bij de gemeente of via de MijnGemeente app.

Ziet u dat er afval wordt gedumpt?
Noteer dan het kenteken en neem contact op met de politie op 0900 8844 of 112 bij een dreigende situatie. Anoniem melden kan ook via de website van Meld Misdaad Anoniem of telefonisch via 0800 7000.

 

Reacties

Cookieinstellingen