Quiz Peel en Master; geef je nu op!

Foto: © Peel en Master.

Peel en Master is de interactieve quiz van Peel en Maas voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar. De quiz is op 12 maart 2021, opgeven kan tot 8 maart.

Door de maatregelen rondom het coronavirus en de avondklok zitten veel jongeren thuis en vervelen ze zich. Jongeren aan Zet organiseert daarom op 12 maart 2021 Peel en Master. Een interactieve quiz voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar. Geef je snel op en beleef een leuke, spannende, digitale avond met elkaar. Vooral in coronatijd is zijn dit soort mooie initiatieven extra hard nodig.

Opgeven Peel en Master

Opgeven is simpel: stuur een e-mail naar Peel en Master en vermeld hierin je naam, of je alleen speelt of jullie namen bij een tweetal, de leeftijd en het adres waar jullie de quiz gaan volgen. Opgeven kan tot 8 maart 2021.

Challenges en livestream

Deelnemers ontvangen een box met opdrachten (challenges) die ze gedurende een week kunnen uitvoeren. De finaleronde start op 12 maart 2021 om 19.00 uur via een livestream en op Omroep P&M. Dit is een spannende quiz met zelf bedachte vragen van de jongeren. Ook is er een muzikale verrassing en zijn er toffe prijzen te winnen. Deze zijn beschikbaar gesteld door lokale ondernemers.

Na een oproep in het kader van Jongeren aan Zet bundelen een aantal jongeren uit Peel en Maas hun krachten. Ze organiseren deze quiz waar jeugdigen tussen 12 tot en met 17 jaar aan mee kunnen doen. ”Ook jongeren hebben het zwaar in deze coronaperiode, wij willen ons steentje bijdragen aan een leuke avond voor deze jongeren vanwaar we met het idee voor een online interactieve quiz zijn
gekomen’, vertelt een van de initiatiefnemers.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen