Nieuw in Panningen; Kapsalon Belle-coiffure

Foto: ©Belle-coiffure.

Sinds deze maand is er een nieuwe kapsalon in Panningen: Belle Coiffure. Belle Coiffure is een dames- en heren kapsalon met een geheel eigen werkwijze. Iedere klant is uniek en dat laat Wendy je graag ervaren.

Een bezoek aan Belle Coiffure is altijd een beleving, een echt verwenmoment. Van een heerlijke hoofdmassage tot een kop koffie. Bij Belle Coiffure hechten ze veel waarde aan uitgebreid advies en de beste behandelingen. Ze gaan voor kwaliteit! Een prachtige haarkleur, haarverlenging of opvulling of een totale metamorfose, de mogelijkheden zijn ongekend.

Bij mij is je haar en je uiterlijke schoonheid in goede handen. Alles op één adres.

Over de eigenaresse; Wendy Giebels-Lemmen
Als klein meisje zat Wendy Giebels-Lemmen al elke zaterdag voor de spiegel haar eigen haar te doen; van knotjes maken tot minivlechtjes. Ze probeerde van alles. Ze genoot ervan om leuk en creatief met haren bezig te zijn en dat is nooit veranderd. Vanaf 2005 is Wendy werkzaam in de kappersbranche, waar ze is begonnen als haarstylist haar vakkennis en ervaring heeft vergroot in verschillende toonaangevende salons. Sinds oktober 2020 is ze gestart met een kleine, professionele salon in Panningen, waar ze 100% aandacht heeft voor jou alleen! Daarom werkt ze alleen op afspraak. Ze ziet je graag in haar kapsalon, dan kunnen jullie kijken welk kapsel het beste in jou naar boven haalt!

 

Behandeling
In de kapsalon kun je terecht voor diverse behandelingen. Of je nu alleen geknipt wilt worden, voor een geheel nieuwe coupe gaat, je haren wilt laten verlengen of wilt kleuren: Wendy neemt de tijd voor je om een bezoekje altijd relaxed en ontspannen te maken. Uiteraard geeft ze graag advies volgens de laatste trends en technieken. Kijk hier voor alle mogelijkheden.

Dames, heren en kinderen;  iedereen is van harte welkom! Maak jij snel een afspraak?

Wendy is gespecialiseerd in haarverlengingen en verdikkingen. Ze werkt alleen met de beste kwaliteit. Hairdreams wordt ook gebruikt bij de Miss verkiezingen van Nederland. Ook werkt ze met Kerastase.  Middels een camera – Kerascope van kerastase – kan Wendy jouw hoofhuid analyseren en bekijken voor elk haarprobleem heeft Wendy een oplossing. Voor het kleuren van jouw haar gebruikt Wendy Loreal professional tevens heeft ze ook natuurlijke kleuring.

Openingsactie bij Belle Coiffure
In de maanden oktober en november is er een speciale kortingsactie. Iedere klant krijgt 25% korting op de behandelingen en producten * m.u.v. haarverlengingen. 

Nieuwsgierig of benieuwd wat Wendy voor jou kan betekenen maak dan snel een afspraak!

Kapsalon Belle Coiffure
Wilhelminastraat 6b,
5981 XW Panningen
077-2057787
[email protected]

 


Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 9:00 – 18:00
Donderdag: 9:00 – 20:30
Vrijdag: 900 – 18:00
Zaterdag: 8:00 – 14:30
Zondag: gesloten

Kapsalon Belle Coiffure is ook op Facebook en online te bezoeken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen