Doneeractie; Meiden VV Baarlo naar Denemarken

Foto: © VV Baarlo.

De meiden van kampioenselftal MO17-1 van VV Baarlo laten graag zien wat het Nederlandse vrouwenvoetbal in huis heeft. Volgend jaar reizen zij af naar Denemarken om daar deel te nemen aan de Dana Cup, in de leeftijd meiden onder 18. Het enige wat hen er op dit moment van weerhoudt zijn de financiën.

De deelname aan de Dana Cup vormt voor het meidenteam een waardige afsluiting van het afgelopen seizoen, dat zo abrupt tot een einde kwam toen covid-19 zijn intrede deed. Ook zal het voor een aantal van de meiden de laatste keer zijn dat ze in dit teamverband zullen spelen. Zij zullen de overstap maken naar de dames. Een mooie afsluiter dus! Met een kampioenschap op zak, een derde plaats in het district kampioenschap en de winst van de sportiviteitsprijs, verdienen de dames ook niet minder. Een week lang voetballen op één van de allergrootste internationale toernooien voor de jeugd ter wereld. Een geweldige ervaring.

Om een gedeelte van de reis te kunnen bekostigen, zijn de meiden van VV Baarlo een doneeractie gestart via GoFundMe. Met deze donaties hopen zij de reis- en verblijfkosten (voor een deel) te kunnen betalen.

Reacties

Cookieinstellingen