Ondernemers: Pas op voor advertentieverkopers van bedrijvengids

Foto: © Nieuws.nl

In de gemeente Peel en Maas worden bedrijven regelmatig gebeld of een e-mail gestuurd met de vraag of ze opnieuw een advertentie in de bedrijvengids voor Peel en Maas willen plaatsen. Ga hier niet op in aldus de gemeente.

Akse Media
De gemeentegids wordt uitsluitend verzorgd door het bedrijf Akse Media uit Den Helder.

Akse Media gaat binnenkort u telefonisch benaderen voor het maken van een afspraak bij u op de zaak om de mogelijkheden voor  de print- en de digitale versie vrijblijvend aan u voor te leggen. Vraag altijd naar onze officiële aanbevelingsbrief. Bij twijfel neem contact op met Maria Witbaard van de gemeente 077 – 306 6666.

Wij adviseren u dan ook extra alert te zijn als u telefonisch, via fax of e-mail benaderd wordt om een advertentie of vermelding in een (digitale) gids goed te keuren of te betalen. Bij Akse Media krijgen alle adverteerders NA verschijning een bewijsexemplaar met bijbehorende factuur, zodat u ziet waarvóór betaald moet  worden.

Tip: Ga nooit in op uitsluitend telefonische vragen om een advertentie te plaatsen. Vraag altijd of ze de vraag digitaal kunnen stellen en of ze langs kunnen komen.

Adverteren op Peel en Maas nieuws
Naast de gemeentegids biedt ook Peel en Maas.Nieuws de mogelijkheid om, op diverse in het oog springende posities op de nieuwspagina, uw bedrijf tegen een aantrekkelijk tarief te promoten. Onze website is ‘responsive’, dit betekend dat hij goed te zien is op zowel PC, Ipad en je mobiel. Dus is uw advertentie niet te missen.

Wij bespreken graag met u hoe u optimaal kunt adverteren op lokaal niveau tegen een concurrerende prijs!

Salesmanager Leo Christiaens – Nieuws.nl
Via email: [email protected]
Telefonisch: 06-11087527

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen