Herstart food-weekmarkt Panningen

Foto: PublicDomainPictures via Pixabay.

De weekmarkt voor voedselkramen in Panningen herstart op woensdag 13 mei 2020. Vanaf maandag 11 mei 2020 kunnen we elkaar in Nederland iets meer ruimte geven. Naleving van de belangrijkste basisregels is dan wel belangrijker dan ooit om het coronavirus onder controle te houden.

Deze basisregels zijn

  • houd 1,5 meter afstand.
  • vermijd drukte.
  • werk zoveel mogelijk thuis.
  • was vaak je handen.
  • Heb je verkoudheidsklachten? Blijf dan thuis. Ben je ook benauwd en/of heb je koorts? Dan blijven alle huisgenoten thuis.

Voorzorgsmaatregelen
In samenspraak met de marktmeester, centrummanager en de gemeente hebben we alle voorzorgsmaatregelen getroffen volgens de RIVM-maatregelingen om de markt voor u en de marktkooplui veilig te maken. Los daarvan doen wij gezamenlijk een beroep op uw eigen verantwoordelijkheid en vragen u dringend om de basisregels en aanwijzingen op te volgen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Fietsenstalling
Ook zorgen we dat de gratis en bewaakte fietsenstallingen (bij Pets en more en op het Raadhuisplein) bemenst zijn. Hierdoor is er voldoende plek om de fietsen te stallen en voldoende afstand te houden volgens de maatregelen.

Naleving van de maatregelen
Zowel de marktorganisatie als Toezicht en Handhaving voeren tijdens deze dag controles uit op naleving van de maatregelen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen