Doneer actie voor ALS; Help Pascal en doneer aan Stichting ALS!

Foto: © Rick Peeters.

Baarlose Rick Peeters gaat samen met 21 teamleden de Venloop rennen om zo samen geld op te halen voor de stichting ALS.

Inmiddels is er al 2660 euro opgehaald van het totale streefbedrag van 5000 euro.

Omdat twee jaar geleden de peettante van Peeters aan ALS overleed en recent de ziekte ALS bij vriend Pascal is geconstateerd was dat voor Peeters de reden om middels de Venloop geld op te halen voor ALS. Peeters wil dat dit geld gebruikt gaat worden voor het ontwikkelen van medicatie.

‘Samen met 21 teamleden rennen we de Venloop, op zaterdag loopt mijn negen jarige dochter Suus óók mee, zij zal 10 kilometer lopen. Iedereen zet zich in om geld op te halen voor stichting ALS. Als team dragen wij allemaal hetzelfde shirt’ aldus Peeters.

ALS
ALS is een zenuw- en spierziekte met een gemiddelde levensverwachting van 3 tot 5 jaar. ‘Ik wil een zo groot mogelijk team vormen en samen meedoen aan de Venloop op 29 maart 2020. Alle teamleden kunnen via een persoonlijke pagina geld inzamelen. Dit geld wordt 100% gebruikt voor onderzoek naar de ziekte ALS. Laat er zo snel mogelijk een medicijn zijn dat deze vreselijke dodelijke ziekte stopt!!! Doneer en/of kom mee in actie! Alle beetjes helpen.’
Doneren kan via deze pagina. 

Reacties

Cookieinstellingen