Iedereen Kan Dansen; G-Team van start!

Foto: Iedereen kan dansen.

Alle kinderen die héél graag willen dansen en mee willen doen bij een Majorette-/ Dansgroep, maar die het in een ‘gewoon’ tempo niet kunnen bijbenen door bijvoorbeeld een (lichte) beperking, kunnen binnenkort terecht bij MD Meijel. 

MD Meijel (Majorette & Dans Meijel) wil namelijk graag een team voor deze doelgroep oprichten.

Uiteraard hoef je niet in Meijel te wonen, kinderen uit heel Peel en Maas en de buurgemeenten zijn van harte welkom. De oefentijden zijn nog niet bekend en zullen in overleg worden bepaald.

Het G-team is voor kinderen groot en klein. Meisjes en jongens kunnen instromen vanaf 5 jaar oud. Er is geen bovengrens qua leeftijd. Bij voldoende animo willen wij starten per 6 januari 2020.

Bewegen is goed voor iedereen; het is goed voor de persoonlijke ontwikkeling. Bovendien is samen bewegen op muziek een fijn groepsproces en geeft mogelijk ook nog eens nieuwe sociale contacten en bindingen. Bij MD kan er gedanst worden met of zonder baton (majorette stok).

Is uw kind helemaal gek van Majorette & Dans? En/ of wens je meer informatie stuur dan even een mailtje naar [email protected] of kijk op; www.mdmeijel.nl.

Reacties

Cookieinstellingen