Tour de L1mbourg maandag 15 juli 2019 vanuit Baarlo

Foto: ©Tour de L1mbourg.

Op maandag 15 juli 2019 is L1 vanaf 18.00 uur te gast bij kasteel d’Erp in Baarlo. Iedereen is uitgenodigd om deze live uitzending gratis bij te wonen. Tour de L1mbourg is van 5 t/m 28 juli 2019 dagelijks te zien zijn op L1 TV, om 18.30 uur (live), 20.30 uur en 22.30 uur.

De uitzendingen zijn iedere dag vanuit een andere Limburgse gemeente, op een prachtige locatie. Sander en Gert ontvangen dagelijks leuke en inspirerende gasten aan tafel om de Touretappe van de dag te bespreken.

Presentator Sander Kleikers wordt tijdens de Tour de L1mbourg bijgestaan door analyticus en oud-wielrenner Gert Jakobs, terwijl Frank Moonen bijdrages vanuit Frankrijk verzorgt. Op L1 Radio gaat Rian Moonen dagelijks op zoek naar de mooie plekjes en verhalen in de gemeente van de dag. “Zo volgen we de Limburgse tour-volgers in eigen provincie, én langs de route in Frankrijk”, vertelt Sander Kleikers. “Verder zitten we de mannen om wie het gaat, de wielrenners, dicht op de huid”.

Kijk voor meer informatie op de website van Tour de L1mbourg.

Reacties

Cookieinstellingen