Inloopavond fietsverbinding wijk Kuukven naar De Meeren

Foto: © Gemeente Peel en Maas.

Inloopavond wijk Kuukven naar De Meeren op maandag 17 juni 2019 van 18.00 uur tot 20.00 uur bij Voetbalvereniging Baarlo.

In Baarlo bestaat de wens voor een veilige fietsverbinding van de kern Baarlo door de wijk Kuukven naar De Meeren, vooral voor schoolgaande jeugd en jeugdige voetballertjes. Met de plannen voor de reconstructie van de Napoleonsbaan en de nieuwe ontsluitingsweg naar de woonwijk Kuukven zijn kansen ontstaan. Het Dorpoverleg, Voetbalvereniging Baarlo en de gemeente zijn samen op zoek gegaan naar een mogelijke route. Die lijkt gevonden.

Inloopavond maandag 17 juni 2019
Met direct aanwonenden is de gemeente al in gesprek. We willen ook met de buurt Kuukven en andere inwoners van Baarlo in gesprek over de gevonden route. Iedereen is welkom tijdens de inloopavond op maandag 17 juni 2019 van 18.00 uur tot 20.00 uur bij Voetbalvereniging Baarlo (De Meeren 11). U kunt de route bekijken en vragen te stellen.

Ontwerp ontsluitingsweg
De tekening van de nieuwe ontsluitingsweg naar de wijk Kuukven kunt ook u tijdens deze avond bekijken. Samen met bureau Kragten, de werkgroep uit de buurt en andere belangstellenden zijn de mogelijkheden in kaart gebracht. De route is bepaald en uitgewerkt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen