Jesse Muijsenberg naar EK Showtwirl

Foto: Eigen foto Familie Muijsenberg.

Op zaterdag 25 mei vonden in Hoofddorp de Nederlandse Kampioenschappen Showtwirl plaats.

Soliste Jesse Muijsenberg van Younique Maasbree nam deel in een zeer grote seniorencategorie.

Maar liefst 12 deelnemers streden hier om een podiumplek. Een belangrijke strijd, want een podiumplek leverde een ticket op voor de Europese kampioenschappen. Jesse wist een mooie show neer te zetten wat haar een BRONZEN plak opleverde! Een knappe prestatie, zeker ook omdat ze een paar jaar van het showtwirl-toneel verdwenen was om andere onderdelen te verkennen.

Een 3e plek betekent dat ze Nederland mag vertegenwoordigen op het EK 2019. In oktober vertrekt ze samen met haar coach Suzanne ter Voert-Hebben naar Italiƫ waar het evenement van 10 tot 13 oktober gehouden wordt.

Ook de Meijlse Leanne Brummans van MD Meijel wist een EK ticket te verdienen.

Reacties

Cookieinstellingen