Overname Sport 2000 de Bruijn door Roel Wuisman en Angeliek Koopmans.

Foto: ©Karin Jacobs.

Na 30 jaar ondernemen dragen Herman en Kitty de Bruijn hun sportwinkel Sport 2000 de Bruijn over aan Roel en Angeliek.

“Wij zijn blij met de overname van onze sportzaak omdat we zeker weten dat deze bij Roel en Angeliek in goede handen is,“ vertelt Herman de Bruijn.“Wij zijn al vier jaar bezig met deze overname en nu zijn we er helemaal klaar voor, het is een jongensdroom die uitkomt.” aldus Roel Wuisman.

Sport 2000 de Bruijn is al decennia een begrip in de regio, een familiebedrijf dat al 30 jaar werd voortgezet door Herman en Kitty.
“Dat wat in al die jaren met grote toewijding is opgebouwd, gaan wij niet rigoureus veranderen” vertelt Roel. “Sterker nog, de naam blijft hetzelfde en ook het team blijft hetzelfde. We zijn blij dat Kitty nog twee dagen in de week ons team blijft versterken.”

Herman: “Wij kennen Roel al lang, op zijn zeventiende is hij hier binnengekomen als stagiaire en hij is vervolgens nog een aantal jaren gebleven als weekendhulp. Mij viel al meteen zijn passie voor de sport en het vak op en dat is altijd in mijn achterhoofd blijven zitten. Toen Kitty en ik serieus over opvolging gingen nadenken kwam Roel als eerste bij ons op. Uiteraard hebben we eerst met onze kinderen Joop en Simone hierover gesproken, maar zij vinden deze gang van zaken helemaal prima. Vier jaar geleden hebben we dus het eerste contact hierover gehad met Roel en Angeliek.”

Roel: “Toen Herman mij benaderde was ik meteen enthousiast. Sport 2000 de Bruijn heeft bij mij altijd een speciale plek gehouden en ik speelde zelf ook al met het idee om voor mijzelf te beginnen. Ik heb na mijn opleiding veel ervaring opgedaan in de sport waarvan de laatste 11 jaar bij het sportmerk Masita. Mijn visie heeft zich hierdoor steeds meer uitgekristalliseerd en dit is dan ook het perfecte moment om deze uitdaging aan te gaan. Ook mijn partner Angeliek staat hier volledig achter. Zij is een professional op het gebied van marketing en communicatie en dat is natuurlijk van een enorm toegevoegde waarde bij het ondernemerschap.”

Angeliek: “Daarnaast ben ik ook erg gedreven om mensen in beweging te brengen. Mensen inspireren en motiveren, dat is wat ik samen met Roel, ons team en andere professionals wil gaan doen. Mijn grote passie is dansen, ik heb mijn hele leven zelf gedanst of dansles gegeven. In de toekomst wil ik het thema dans ook meer gaan integreren bij Sport 2000 De Bruijn. Wij bruisen van de ideeën en hebben er vooral heel veel zin in.”

Roel: “Sport 2000 de Bruijn heeft al een stabiele fundering, en de komende periode willen wij de winkel toekomst proof maken. Dit door meer sportbeleving en nog meer sportuitstraling in de winkel. Als je wilt gaan bewegen dan kom je niet alleen voor de juiste sport outfit, schoenen en producten naar ons, maar ook voor een goede begeleiding en service van onze eigen mensen en specialisten met wie we gaan samenwerken. Ook verenigingen vinden we erg belangrijk. De samenwerking met hen gaan we nog verder uitbouwen. Wij willen Herman en Kitty heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen en wij nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen vanaf 1 april. Daarnaast zal er in de zomer nog een officiële opening volgen.”

Herman: “Tenslotte nodigen wij op 30 maart onze klanten en zakenrelaties uit om op een informele manier deze prachtige periode met ons af te sluiten. We hebben het samen gedaan en daar zijn wij enorm dankbaar voor!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen