Textielinzameling 11- 15 maart in gemeente Peel en Maas

Foto: Textiel inzameling - Stockfoto gemeente Peel en Maas.

Van maandag 11 maart tot en met vrijdag 15 maart 2019 zamelt de gemeente Peel en Maas huis-aan-huis textiel in. Zet textiel om 07.00 uur aan de straat op dezelfde plaats waar u normaal uw container aanbiedt.

  • Maandag 11 maart 2019 Beringe en Egchel
  • Dinsdag  12 maart 2019  Baarlo
  • Woensdag 13 maart 2019 Maasbree
  • Donderdag 14 maart  2019 Panningen
  • Vrijdag 15 maart 2019 Helden

Kijk voor de juiste inzameldag op de afvalkalender.

Textiel aanbieden
U kunt alle soorten textiel aanbieden voor huis-aan-huis inzameling. Bijvoorbeeld kleding en schoenen (draagbaar én niet draagbaar), huishoudelijk textiel, kledingaccessoires, schone lappen en textielresten, zachte knuffels, dekbedden en kussens.

U kunt textiel aanbieden in een willekeurige zak mét daarop een Peel en Maas textielsticker. Deze stickers zijn verkrijgbaar bij het gemeentehuis en bij de afhaalpunten, of kunt u zelf uitprinten.

Textiel kan ook altijd worden weggebracht naar het milieupark.

Voorkom illegale inzameling
Soms zijn er illegale textielinzamelaars actief; zij rijden voor de inzameling uit en nemen zonder toestemming de gemeentelijke textielzakken mee. Door oplettende burgers kan de politie de illegale inzamelaars aanhouden.

Wij vragen u daarom het textiel om 07.00 uur buiten te zetten en zeker niet de dag ervoor. De inzameldienst van de gemeente Peel en Maas is goed herkenbaar door de gele auto met daarop het logo van de gemeente.

Ziet u andere inzamelaars, waarschuw dan direct de politie via 0900-8844 of meldt dit bij het Klant Contact Centrum van de gemeente via (077) 306 66 66.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen