Wisseling fractievoorzitterschap Lokaal Peel en Maas

Foto: Lokaal Peel en Maas.

Per 1 februari 2019 stopt Rob Willems als fractievoorzitter van Lokaal Peel en Maas. Sander Janssen zal vanaf die datum het fractievoorzitterschap overnemen. Saskia Vervoort zal hem ondersteunen als vice-fractievoorzitter.

“In de zomer van 2017 vroeg het bestuur van Lokaal Peel en Maas of ik me weer beschikbaar wilde stellen als lijsttrekker van Lokaal Peel en Maas. Na een lijsttrekkerschap in 2009 (Lokaal Meijel) en 2014 (Lokaal Peel en Maas) heb ik besloten om in 2018 nog een keer de schouders eronder te zetten en voor het kopmanschap van Lokaal Peel en Maas te gaan.

Ik heb hierbij wel aangegeven na de verkiezingen het kopmanschap over te willen dragen. Ik ben namelijk van mening dat het na 10 jaar als lijsttrekker / fractievoorzitter van een partij zaak is dat er een nieuwe kartrekker komt. De afgelopen periode hebben Sander Janssen en Saskia Vervoort zich beschikbaar gesteld en de steun vanuit de fractie gekregen, zij nemen gezamenlijk het fractievoorzitterschap van Lokaal Peel en Maas over. Waarbij Sander Janssen fractievoorzitter wordt en Saskia Vervoort vicefractievoorzitter. In afgelopen periode hebben beiden al meerdere taken van mij overgenomen, zodat ze kennis hebben kunnen nemen van de verschillende facetten van het fractievoorzitterschap. Per 1 februari zal ik definitief terugtreden als fractievoorzitter van Lokaal Peel en Maas.

Uiteraard laat ik allen die op mij gestemd hebben niet zomaar in de steek. Ik blijf raadslid en mij inzetten voor Lokaal Peel en Maas, maar nu vanuit een andere rol. Op die wijze kan ik Sander en Saskia nog met raad en daad bijstaan.

Ik dank eenieder die mij in die 10 jaar gesteund heeft en wens Sander en Saskia veel succes met hun nieuwe uitdaging.”

© Bron: https://lokaalpeelenmaas.wordpress.com/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen