112

Drukke dag voor brandweer Peel en Maas

Foto: Brandweer Panningen.

Vandaag was het een drukke dag voor de brandweer van Peel en Maas. Vanavond omstreeks 22.15 uur is het voor de derde keer raak aan de Sevenumsedijk. 

Om 9.54 uur werden de tankautospuit (TS) en het snelle-interventie-voertuig (SIV) prio 2 gealarmeerd voor een bermbrand op de A-67 ter hoogte van hectometerpaal 51,6.

Om 12.24 uur werd het snelle-interventie-voertuig (SIV) prio 2 gealarmeerd voor een buitenbrand op de Sevenumsedijk/N-275 ter hoogte van hectometerpaal 11,8.

Om 15.57 uur ging de waterwagen van Brandweer Panningen assistentie verlenen bij een buitenbrand aan Oyen in Kessel. Omstreeks 16.45 uur was de brand onder controle.

Om 17.49 was het wederom raak. Dit keer werden de tankautospuit (TS) en waterwagen samen met de tankautospuit wagens van Maasbree en Meijel en de waterwagen van Horst prio 1 gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Sevenumsedijk/N-275 ter hoogte van hectometerpaal 10,8.

Zojuist om 22.15 uur is de brandweer wéér gealarmeerd, voor de derde keer zijn ze vandaag moeten uitrukken naar de Sevenumsedijk. Ter hoogte van hectometerpaal 10,8 “De brand woedt bij het maisveld en het natuurgebied, net na de begraafplaats. Er zijn veel brandweerwagens aanwezig” aldus een getuige.

Dit bericht wordt mogelijk aangevuld. Foto’s in dit bericht zijn van brandweer Panningen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen